Låt oss lära sig mer Christian Louboutin Pigalle Pumpar och Louboutin Skor 27 december 2016

Min största och enda klagomål med louboutin skor är den mycket korta tårna. Det tog mig några manövrer att få bekväm i avhandlingen Christian Louboutin Skor, även innan jag stod upp. Mina tår var mycket nära varandra, och jag kunde inte dra isär dem, även om jag försökte. När jag började använda dem, mina tår uthärdade smärtan och tårna sträckte ut bara lite. Totalt sett min fötterna värkte efter bär dem för ett par timmar.

christian louboutin skor

Just nu Pigalles detaljhandeln för $ 675, allt som är ingångsprice När du köper ett par Louboutin Pumpar. Stilen och priset på Pigalle gör denna pump ett bra ställe att börja för någon som vill nötkött upp deras skor kollektion, och de är ett bra första christian louboutin. Varumärket gör regelbundna prishöjningar, så om du funderar på att köpa ett par, ha det i åtanke.

louboutin pigalle pumpar

Pigalle firade nyligen tioårsjubileum, och jag tvivlar inte att dessa christian Louboutin Skor kommer att vara runt i ytterligare tio, tjugo eller femtio år. Galna trender kommer och går, men det finns inget trendigt eller flyktig pågår här.

Ni kanske tror att jag är galen, men jag tror att Pigalle är en av de svåraste skorna i Louboutin familjen att gå i. Jag har försökt allt från Daffodile pumpar till So Kates, och ingen av Louboutin andra populära stilar har gett mig som mycket besvär som Pigalle. Do not get me wrong; De är vackra både på och utanför foten, men de är lite smärtsamt. Dessa pumpar kan nypa tårna och vara en nypa alltför hög, men jag skulle aldrig beklagar verkligen bär ett par klassiska louboutin pumpar som denna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *